Edamame Succotash

Edamame Succotash
Edamame Succotash ar putea fi doar Sudul rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 188 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 1,55 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la preț rezonabil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos de piper îmbuteliat, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 14 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 86%. Încearcă Edamame Succotash, Edamame Succotash, și edamame succotash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie mare. Gatiti ceapa, ardeiul gras si usturoiul in ulei incins timp de 4 pana la 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe, conservele de porumb, edamame și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii Tăiate CubulețeConserve De Roșii Tăiate Cubulețe
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Conserve De PorumbConserve De Porumb
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până se încălzește. Se condimentează după gust cu sare, piper negru și câteva liniuțe de sos de ardei iute îmbuteliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se servește cu sos suplimentar de ardei iute îmbuteliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Succotash poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Un vin ai putea încerca este Bollig - Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Cpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, aranjate într-o formă dramatică asemănătoare unui amfiteatru pentru o expunere și un aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrată. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și tei, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice condimentate indiene și asiatice. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista