Easy Texas BBQ piept

Easy Texas BBQ piept
Rețeta Easy Texas BBQ Brisket este gata în aproximativ 4 ore și 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 10. Acest fel principal are 860 calorii, 55g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Pentru $4.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Hanuka. Un amestec de pudră de ceapă, muștar măcinat, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Texas Bbq Carne De Vită Piept, Texas BBQ fiert carne de vită piept, și Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente. Cu o furculiță sau un cuțit ascuțit, înțepați găuri în piept. Frecați carnea cu amestec de condimente. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați pieptul, cu părțile grase în sus, într-o tigaie. Într-un castron mic, combinați sosul de friptură, fumul lichid și sosul Worcestershire; se toarnă peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se acoperă bine cu folie; se coace la 325 CP timp de 4 până la 5 ore sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Lăsați să stea în sucuri timp de 15 minute. Pentru a servi, tăiați subțire peste cereale. Grăsime degresată din sucurile de tigaie; lingura peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Brisket funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Puteți încerca Dom Perignon (capsulă ruptă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 329 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex și elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. Pe palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid pe palat. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, păstrând prospețimea și chiar o fermitate subtilă, redolent de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Un sentiment de eleganță și echilibru predomină.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista