Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați bilele de rom de nucă de cocos easy Cheerio nr. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 65 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Dacă aveți la îndemână rom, zahăr de cofetărie, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Cheerio Tratează.
Instrucțiuni
1
Așezați cerealele de ovăz, zahărul cofetarilor, caju, migdale, nucă de cocos și pudră de cacao într-un robot de bucătărie; amestecați până la o textură uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Pudră De Cacao
Migdale
Caju
Nucă De Cocos
Cereale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Amestecați romul și siropul de porumb împreună într-un castron; adăugați amestec de cereale. Se amestecă până când aluatul se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Cereale
Aluat
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați mai mult rom dacă aluatul este uscat. Formați în bile și așezați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
ROM
4
Răciți bilele de rom în frigider pentru ca aromele să se amestece, cel puțin 1 oră.