După sărbători, supa de oase de șuncă este o lactate gratuit rețetă cu 12 porții. Această supă are 182 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 246 ar spune că a lovit locul. Un amestec de orez, conserve de roșii, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 97%. Încercați Portorican Chulet supă de sânge AKA supă de oase de șuncă de Crăciun, Supă De Oase De Șuncă, și Supă De Oase De Șuncă Crockpot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați osul de șuncă într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și roșiile, apoi amestecați legumele și cartofii amestecați congelați. Se fierbe aproximativ 20 de minute, apoi se adaugă macaroanele, orezul și șunca tocată. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic timp de 1 1/2 ore. Orice șuncă de pe os ar trebui să se desprindă ușor. Se amestecă sosul de roșii și se lasă să se răcească aproximativ 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Mixte
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Cheddar Degresat Ras
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper