Duminică Brunch: Zwiebelkuchen

Duminică Brunch: Zwiebelkuchen
Duminică Brunch: Zwiebelkuchen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 869 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, slănină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Duminică Brunch Caserola, Brunch De Duminică: Muesli, și Brunch De Duminică: Tourti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa caldă, drojdia și zahărul și lăsați să stea până când drojdia începe să spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
2
Așezați făina și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați untul topit, oul și laptele și, odată ce drojdia este dovedită, amestecul de drojdie și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
OuăOuă
4
Se toarnă peste făină și se amestecă cu lingura de lemn până când toate ingredientele sunt încorporate și se formează un aluat lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
5
Se pune într-un vas bine uns și se lasă să se dubleze în vrac, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Gatiti slanina in tigaie pana aproape crocanta; scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie și tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Se toarnă toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură și se pune din nou pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
8
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând des până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Combinați smântâna, smântâna grea și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
SmântânăSmântână
OuăOuă
10
Preîncălziți cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Așezați aluatul într-o tigaie de 9x13 bine unsă și, folosind vârful degetelor, întindeți până când acoperă complet tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Puneți ceapa și slănina tocată pe aluat, apoi turnați peste amestecul de smântână/ou și presărați cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CremăCremă
AluatAluat
OuăOuă
13
Coaceți până când aluatul se rumeneste, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți din tigaie, feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista