Duminică Brunch: Bacon Cheddar Grits Fript

Duminică Brunch: Bacon Cheddar fript crupe ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 17g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 249 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper, grâu măcinat cu piatră, slănină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Crupe de Cheddar afumate cu roșii de moștenire la grătar, Brunch de duminică: slănină și tartă cu mere, și Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele și apa într-o cratiță de 2 litri. Acoperiți și apoi aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Când lichidul clocotește, descoperiți oala, amestecați grăsimile și sarea și reduceți focul la mediu. Se amestecă constant până când grăsimile au consistența supei groase, aproximativ 8 minute. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând la fiecare câteva minute, timp de aproximativ 20 de minute, până când grăsimile se îngroașă. Apoi gătiți încă aproximativ 15 minute, amestecând aproape constant pentru a preveni lipirea granulelor.
În timp ce grăsimile se gătesc, preîncălziți broilerul. Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu-mare pana cand este ferma si abia crocanta, aproximativ 4 minute. (O tigaie din fontă de 9 inci lățime, 2 inci adâncime, dacă aveți una, va fi perfectă pentru a fierbe grăsimile mai târziu, așa că mergeți mai departe și folosiți-o pentru a găti slănina acum.)
Scoateți slănina cu o lingură pliată și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Dacă aveți de gând să folosiți aceeași tigaie pentru fierbere, turnați grăsimea de slănină într-un castron mic.
Când grăsimile sunt fierte, amestecați slănina, piperul, 2 linguri de grăsime de slănină din bolul mic și toate, cu excepția unei mâini de brânză. Se amestecă până se topește brânza.
Se toarnă grăsimile în tigaie, un vas de copt de 24 de uncii pentru pui de carne sau patru ramekine de 6 uncii pentru pui de carne. Împrăștiați mâna rămasă de brânză pe suprafață.
Se fierbe la aproximativ 2 centimetri de flacără până când brânza se rumeneste frumos, aproximativ 3 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5