Dulceata de nuca certo XV afine

Dulceata de nuca certo XV afine
Certo XIBOX gemul de nuc de merișor este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian condiment. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 112. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Certo XtraSize, Gem de smochine certo, și Certo oleaginoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți canner cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și înșurubați benzile în apă fierbinte și săpună; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgeți bine înainte de umplere.
5
Puneți afine și apă într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se toarnă amestecul în cratița de 6 sau 8 litri. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se amestecă zahărul în fructele preparate în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați unt pentru a reduce spumarea, dacă doriți. Aduceți amestecul la fierbere completă (o fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitată) la foc mare, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Se amestecă rapid pectina. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
10
Scoateți din căldură. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
11
Se toarnă rapid în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele de borcan. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
12
Așezați borcane pe raft ridicat în canner. Rack inferior în canner. Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci; adăugați apă clocotită dacă este necesar. Acoperiți; aduceți apa la fierbere blândă. Procesați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
13
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. (În cazul în care capacul arcuri înapoi, capacul nu este sigilat și refrigerare este necesar.)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții112
Scor De Sănătate0
Revista