Gemul de ceapă de roșii uscat la soare este un fără gluten și vegetarian condiment. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 131 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, sare, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, untul, zaharul, sarea, piperul si fulgii de ardei rosu, acoperiti, intr-o tigaie grea de 10 inci la foc mic, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale si aurie pal, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Unt
Ceapă
Piper
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați vin, oțet, caise și roșii și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 20 până la 30 de minute.