Dulce și picant Satsuma Turcia
Dulce și picant Satsuma Turcia este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 451 calorii. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pastă de tamarind, secțiuni de portocală mandarină satsuma, coapse de curcan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Torta de curcan dulce și picant, Turtă Dulce-Picantă De Curcan, și Chiftele De Curcan Dulci Și Picante.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un aragaz lent electric oval de 5 litri.
Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă.
Presărați curcanul cu pudră de cinci condimente și sare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați curcan; gatiti 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați curcanul într-un singur strat peste amestecul de ceapă în aragaz lent, suprapunându-se ușor.
Adăugați secțiuni portocalii. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore.
Scoateți curcanul din aragazul lent.
Scoateți oasele din curcan; aruncați oasele.
Așezați curcanul pe un platou.
Turnați lichidul de gătit și secțiunile portocalii într-o cratiță medie, rezervând 1/4 cană de lichid de gătit.
Combinați lichidul de gătit rezervat și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de portocale în cratiță. Se aduce la fierbere; gatiti, amestecand continuu, 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa.
Serviți sosul peste curcan.
Presărați cu ceapă verde, dacă doriți.