Dulce-Fierbinte Copil Înapoi Coaste

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coastele din spate pentru Bebeluși dulci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 799 calorii, 81G de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, piper, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Coaste dulci și picante pentru copii, Coaste Dulci Și Picante Pentru Copii, și Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos Dulce Și Lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Clătiți și uscați coastele. Dacă doriți, îndepărtați membrana subțire din spatele coastelor tăind-o cu un cuțit și apoi trăgând-o. (Acest lucru va face coastele mai fragede.)
Frecați coastele cu părțile tăiate de tei, strângând în timp ce frecați. Masați amestecul de ghimbir în carne, acoperind toate părțile. Înfășurați bine coastele cu folie de plastic și puneți-le în pungi de congelator din plastic cu fermoar sau într - un vas de copt de 13 x 9 inci; sigilați sau acoperiți și răciți 8 ore.
Lăsați coastele să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de grătar.
Îndepărtați folia de plastic.
Aprindeți 1 parte a grătarului, încălzind la foc mediu-mare (350 până la 400); lăsați cealaltă parte neluminată.
Așezați plăcile de coaste peste partea neluminată, stivuind 1 deasupra celeilalte.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, 40 de minute. Repoziționați plăcile de coaste, deplasând placa de jos în partea de sus și grătiți 40 de minute. Repoziționați încă 1 timp, mutând placa inferioară în partea de sus; grătar 40 de minute.
Temperatura inferioară a grătarului la foc mediu (300 până la 350); desfaceți plăcile cu nervuri și așezați-le una lângă alta peste partea neluminată a grătarului. Gătiți coaste încă 30 de minute, ungând cu jumătate de sos dulce-fierbinte.
Scoateți coastele de pe grătar și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați coaste, tăiați între oase.
Serviți coaste cu restul de sos dulce-fierbinte.