Dulce-Fierbinte Copil Înapoi Coaste

Dulce-Fierbinte Copil Înapoi Coaste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coastele din spate pentru Bebeluși dulci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 799 calorii, 81G de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, piper, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Coaste dulci și picante pentru copii, Coaste Dulci Și Picante Pentru Copii, și Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos Dulce Și Lipicios pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Clătiți și uscați coastele. Dacă doriți, îndepărtați membrana subțire din spatele coastelor tăind-o cu un cuțit și apoi trăgând-o. (Acest lucru va face coastele mai fragede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Frecați coastele cu părțile tăiate de tei, strângând în timp ce frecați. Masați amestecul de ghimbir în carne, acoperind toate părțile. Înfășurați bine coastele cu folie de plastic și puneți-le în pungi de congelator din plastic cu fermoar sau într - un vas de copt de 13 x 9 inci; sigilați sau acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
VarVar
CarneCarne
CoasteCoaste
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
4
Lăsați coastele să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
5
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Aprindeți 1 parte a grătarului, încălzind la foc mediu-mare (350 până la 400); lăsați cealaltă parte neluminată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Așezați plăcile de coaste peste partea neluminată, stivuind 1 deasupra celeilalte.
8
Grătar, acoperit cu capac de grătar, 40 de minute. Repoziționați plăcile de coaste, deplasând placa de jos în partea de sus și grătiți 40 de minute. Repoziționați încă 1 timp, mutând placa inferioară în partea de sus; grătar 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Temperatura inferioară a grătarului la foc mediu (300 până la 350); desfaceți plăcile cu nervuri și așezați-le una lângă alta peste partea neluminată a grătarului. Gătiți coaste încă 30 de minute, ungând cu jumătate de sos dulce-fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Scoateți coastele de pe grătar și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Tăiați coaste, tăiați între oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
12
Serviți coaste cu restul de sos dulce-fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista