Dulce De Leche Churro Tots cu frisca
Reteta Dulce de leche Churro Tots cu frisca este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. O porție conține 1073 calorii, 16g de proteine, și 57G de grăsime. Funcționează bine ca desert. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de smântână grea, ulei vegetal, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Dulce De Leche Milkshake-Uri Cu Lapte De Cocos Frisca, Milkshake-uri Churro cu Dulce de Leche, și Sufganiyot cu umplutură de frișcă Dulce de Leche și burniță de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți 1 1/4 căni de apă, unt, zahăr brun și sare într-o cratiță și dați la fiert.
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați energic până când amestecul formează o bilă și miroase a făină prăjită.
Transferați în vasul unui mixer și bateți aluatul în timp ce adăugați ouăle pe rând, permițând mașinii să încorporeze fiecare ou înainte de următoarea adăugare. Răsturnați adesea părțile laterale și partea inferioară a bolului, apoi adăugați vanilia. În cele din urmă, adăugați dulce de leche și amestecați până se încorporează bine.
Transferați amestecul într-un recipient și refrigerați până când este gata să se prăjească.
Încălziți uleiul vegetal pentru prăjit într-o oală.
Așezați aluatul churro într-o pungă de patiserie prevăzută cu un tub mare de stele. Când uleiul este de 375 de grade F, aruncați churros de 2 inci din punga de patiserie în ulei și prăjiți până se rumenesc bine și plutesc, aproximativ 4 minute. Centrele vor fi în continuare un pic gooey din cauza dulce de leche în aluat.
Scoateți churrosul pe o placă căptușită cu hârtie.
Combinați zahărul granulat și scorțișoara și aruncați cu churrosul fierbinte.
Pentru a servi, așezați Prichindeii churro pe o farfurie mică sau într-un castron puțin adânc însoțit de o păpușă de frișcă pentru scufundare.
Combinați laptele, zahărul și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță mare și grea.
Se pune la foc mediu și se gătește, amestecând des, până când amestecul devine o culoare caramel și este suficient de gros încât să puteți vedea fundul tigaiei în timp ce agitați, 45 de minute până la o oră. În funcție de volum, acesta trebuie redus la aproximativ 1 cană. Se răcește la temperatura camerei și se utilizează imediat sau se păstrează la frigider până când este gata de utilizare.
Combinați smântâna și zahărul într-un bol rece de amestecare și bateți până se formează vârfuri rigide.