Nevoie de o curs principal fără lactate? Dulce caise BBQ creveți Kabobs ar putea fi o reteta restante pentru a încerca. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați creveți, sos de grătar afumat cu hickory, cuscus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Dulce ' N Acru Creveți & Bacon Kabobs, Caise Glazurate Kabobs, și Kabobs De Miel La Grătar Cu Caise.
Instrucțiuni
1
Înmuiați patru frigarui de bambus de 10 inci în apă timp de cel puțin 30 de minute pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
2
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se amestecă sosul de grătar, conservele și ardeiul roșu într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Ardei Roșu
Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Înfășurați fâșia de slănină în jurul fiecărei castane de apă. Înfășurați creveți și castane de apă alternativ pe fiecare frigăruie de bambus, lăsând spațiu între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Castane
Creveți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
5
Așezați pe raft în tigaia pentru pui.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
6
Frigeți kabobs cu blaturi de aproximativ 4 inci de la căldură 6 minute, periaj frecvent cu amestec de sos. Întoarceți kabobs; perie cu amestec de sos. Se fierbe cu 5 până la 6 minute mai mult sau până când creveții sunt roz și fermi. Aruncați orice amestec de sos rămas.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.