Duck a L ' Orange
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Duck a L ' Orange. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 555 calorii, 49G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $7.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână portocale, unt, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rață L ' Orange, Duck a L ' Orange, și Duck a L ' Orange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul și apa într-o cratiță medie grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; se fierbe până când siropul devine chihlimbar adânc, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, 8 minute.
Se amestecă în oțet (amestecul va bule puternic).
Adăugați suc și șalotă; se fierbe până se reduce la 1/2 cană, amestecând ocazional, 15 minute.
Adăugați bulion; se fierbe până se reduce la 3/4 cană, 30 de minute. Pune deoparte.
Folosind un cuțit mic, tăiați coaja și miezul alb din 4 portocale. Lucrând peste castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmente. (Sosul și portocalele pot fi preparate cu 6 ore înainte. Se acoperă separat; rece.)
Folosind un cuțit mic, scorați pielea de rață (nu străpungeți carnea) în modelul încrucișat.
Presărați rața cu sare și piper.
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu-mare.
Așezați pieptul de rață cu pielea în jos în tigaie. Gatiti pana se rumeneste si crocant, aproximativ 8 minute. Întoarceți rața și gătiți la coacerea dorită, cu aproximativ 10 minute mai mult pentru mediu-rar.
Transferați la placa de tăiere.
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, aduceți sosul la foc mic.
Adăugați unt și 1 lingură coajă de portocală rasă; bateți doar până se topește untul.
Scurgeți segmentele de portocale și amestecați în sos. Pune deoparte.
Feliați sânii de rață transversal pe diagonală. Aranjați pe 4 farfurii. Spoon segmente de portocale cu sos alături.
Se presară cu coaja rămasă.