Duck a L ' Orange

Duck a L ' Orange
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Duck a L ' Orange. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 555 calorii, 49G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $7.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână portocale, unt, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rață L ' Orange, Duck a L ' Orange, și Duck a L ' Orange pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul și apa într-o cratiță medie grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; se fierbe până când siropul devine chihlimbar adânc, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă în oțet (amestecul va bule puternic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
4
Adăugați suc și șalotă; se fierbe până se reduce la 1/2 cană, amestecând ocazional, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SucSuc
5
Adăugați bulion; se fierbe până se reduce la 3/4 cană, 30 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
6
Folosind un cuțit mic, tăiați coaja și miezul alb din 4 portocale. Lucrând peste castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmente. (Sosul și portocalele pot fi preparate cu 6 ore înainte. Se acoperă separat; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
7
Folosind un cuțit mic, scorați pielea de rață (nu străpungeți carnea) în modelul încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Presărați rața cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
9
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați pieptul de rață cu pielea în jos în tigaie. Gatiti pana se rumeneste si crocant, aproximativ 8 minute. Întoarceți rața și gătiți la coacerea dorită, cu aproximativ 10 minute mai mult pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Transferați la placa de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Lăsați să stea 10 minute.
13
Între timp, aduceți sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
14
Adăugați unt și 1 lingură coajă de portocală rasă; bateți doar până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Scurgeți segmentele de portocale și amestecați în sos. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
SosSos
16
Feliați sânii de rață transversal pe diagonală. Aranjați pe 4 farfurii. Spoon segmente de portocale cu sos alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Piept De RațăPiept De Rață
SosSos
17
Se presară cu coaja rămasă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista