Duck a L ' Orange ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1731 calorii, 47G de proteine, și 153G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,28 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Duck L ' Orange, Duck a L ' Orange, și Duck L ' Orange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului. Înțepați bine pielea de rață cu o furculiță. Chestii vag Rățușca cu amestec de orez sălbatic. Deschiderile gâtului frigarui; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Într-un castron mic, combinați concentratul de suc de portocale, mierea, untul și sosul de soia; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se coace, neacoperit la 350 de metri cubi timp de 1 oră. Ungeti cu amestec de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți cu 1-1 / 2 până la 2 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 180% pentru rățușcă și 165% pentru umplutură, ungându-se ocazional cu amestec de suc de portocale. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Acoperiți ușor cu folie dacă Rățușca se rumenește rapid. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptura. Aruncați orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Pentru sosul de portocale, într-o cratiță mică, combinați concentratul de suc de portocale și apa; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
3 Bețișoare De Covrig
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează. Se amestecă în sos de portocale; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
3 Bețișoare De Covrig
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă