Duck a L ' Orange

Duck a L ' Orange
Duck a L ' Orange ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1731 calorii, 47G de proteine, și 153G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,28 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Duck L ' Orange, Duck a L ' Orange, și Duck L ' Orange pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului. Înțepați bine pielea de rață cu o furculiță. Chestii vag Rățușca cu amestec de orez sălbatic. Deschiderile gâtului frigarui; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Într-un castron mic, combinați concentratul de suc de portocale, mierea, untul și sosul de soia; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se coace, neacoperit la 350 de metri cubi timp de 1 oră. Ungeti cu amestec de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți cu 1-1 / 2 până la 2 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 180% pentru rățușcă și 165% pentru umplutură, ungându-se ocazional cu amestec de suc de portocale. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează).
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Acoperiți ușor cu folie dacă Rățușca se rumenește rapid. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptura. Aruncați orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Pentru sosul de portocale, într-o cratiță mică, combinați concentratul de suc de portocale și apa; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează. Se amestecă în sos de portocale; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Se servește cu rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista