Dublu-Umplute Cartofi Gratar

Dublu-Umplute Cartofi Gratar
Nevoie de un garnitură prietenoasă fără gluten și FODMAP? Cartofii cu grătar dublu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, suc de lămâie, piper condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 40%. Rețete similare sunt Dublu-Umplute Cartofi Gratar, Cartofi Umpluți Cu Grătar, și Cartofi Umpluți Dublu.

Instrucțiuni

1
Înfășurați fiecare cartof într-o bucată de folie de aluminiu; așezați cartofii pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Coaceți cartofii la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Tăiați o bandă de 4 x 2 inci deasupra fiecărui cartof copt. Scoateți cu grijă pulpa într-un castron mare, lăsând 8 cochilii intacte; puneți deoparte aproximativ 2 căni de pulpă pentru o altă utilizare. (A se vedea "notele lui Cook.")
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se amestecă împreună pulpa de cartof rămasă, crema de brânză și următoarele 5 ingrediente; se amestecă carnea de porc. Se amestecă uniform în cochilii; se acoperă uniform cu brânză Cheddar și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista