Dublu Rocky Road Baruri

Dublu Rocky Road Baruri
Double Rocky Road baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 173 calorii. Un amestec de amestec dublu de biscuiți cu ciocolată, ou, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dublu-Ciocolată Rocky Road Cookie Baruri, Rocky Road Baruri, și Rocky Road Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Se amestecă amestecul de biscuiți, uleiul, apa și oul într-un castron mediu cu lingura până se formează aluatul. Apăsați în tigaie pătrată ungară, 8x8x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 20 până la 25 de minute sau doar până când este setat. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se amestecă împreună glazura și marshmallows; răspândit peste bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Se presară cu arahide. Pentru 16 bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri. Depozitați bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista