Du-Te La Languste Etouffee

Du-Te La Languste Etouffee
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați Etouffee. Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 268 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper măcinat, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare sunt Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, Languste Etouffee, și Raci De Raci De Raci De Raci De Raci De Raci.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu și amestecați ceapa, ardeiul gras verde, ceapa verde și țelina; gătiți legumele, amestecând frecvent, până când ceapa este translucidă și legumele au început să se înmoaie, aproximativ 10 minute. Amestecați supa de ciuperci aurii, pătrunjelul, condimentul Cajun, sarea și piperul negru și aduceți sosul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi1/4 Cană Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Amestecați ușor carnea de coadă de languste și fierbeți până când cozile de languste sunt opace, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Vin Roz, Albarino, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu vin de la Rosa, Albarino și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Pronto Lambrusco Secco. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
PRONTO Lambrusco Secco
PRONTO Lambrusco Secco
Culoarea purpurie purpurie. Aromele sunt bogate în iris violet, cuișoare și lemn dulce. Corp mediu, uscat (secco), concentrație excelentă, finisaj bogat, fructe abundente, uscat. Acest vin oferă complexitate și bogăție pe gust.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista