Drozdzowka (Prăjitură Poloneză Cu Prune De Drojdie)
Drozdzowka (prăjitură cu prune de drojdie poloneză) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 348 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 60 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr, margarină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune, Tort de prune-porumb cu Sorbet de prune, și Tort Polonez Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță la foc foarte mic, încălziți 1/2 cană de lapte la cel mult 100 de grade F (38 de grade C); se amestecă 1 lingură de făină și 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron. Zdrobiți drojdia de tort în amestecul de lapte și amestecați ușor până când amestecul devine cremos. Acoperiți tigaia cu o cârpă și puneți-o deoparte într-un loc cald până când drojdia formează o textură spongioasă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Complet Fiartă, Tocată
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Topiți margarina într-o cratiță la foc mic; se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci și presărați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Puneți ouăle și 1 1/8 cană de zahăr într-un blender și procesați până când amestecul este galben și pufos. Într-un bol mare de amestecare, amestecați împreună 8 căni de făină cu zahăr vanilat. Se amestecă amestecul de ouă, amestecul de drojdie activat și margarina călduță; începeți să frământați 1 cană de lapte sau, după cum este necesar, în aluat, puțin câte puțin, până când aluatul nu se mai lipeste de degete și devine neted și uniform. Frământați cel puțin 15 minute, lucrând pentru a încorpora cât mai mult aer în aluat pe măsură ce frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
¼ Cană Grămadă De Făină
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Cireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Apăsați aluatul uniform în foaia de copt pregătită și aranjați prunele deasupra aluatului. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Într-un castron, tăiați împreună 1 1/2 cană de făină, untul și 1/2 cană de zahăr cu un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri fine; presărați amestecul streusel peste prune. Praf streusel cu scorțișoară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 1 oră până la 1 oră și 10 minute.