Dressing gros de brânză albastră

Dressing gros de brânză albastră
Dressingul gros cu brânză albastră durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 7 și costă 92 de cenți per porție. O porție conține 58 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsimi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Dacă aveți la îndemână lapte, verdeață de salată, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați dressingul cu brânză albastră super gros și cremos, dressingul cu brânză albastră și dressingul cu brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente; se amestecă până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați brânză albastră; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
3
Serviți peste verdeață. Acoperiți și puneți la frigider orice dressing suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Revista