Dressing de dovlecei
Dressingul de dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă face 8 porții cu 289 de calorii, 5 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, lapte, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu un scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dressing de dovlecei și pepită, Sos de dovleac condimentat cu sos de iaurt și Salată de spanac și dovleac cu sos de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Pregătiți pâinea de porumb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește și se sfărâmă într-un castron mare; pus deoparte.
Într-o cratiță mare, aduceți 1/2 inch de apă la fiert.
Adăugați dovlecel; gătiți, acoperit, timp de 3-5 minute sau până când devine crocant.
Scurgere. Între timp, într-o tigaie mare, topește untul.
Adăugați ceapa, țelina și ardeiul verde; se caleste pana se inmoaie.
Adăugați amestecul de legume și dovleceii la pâinea de porumb. Într-un castron mic, combinați supa, laptele, sarea și piperul; se adaugă la pâinea de porumb și se amestecă până se omogenizează.
Transferați pe un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până se rumenesc.