Drei Augen (Fursecuri Sandwich Germane)
Drei Augen (German Shortbread Sandwich Cookies) este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr pudră nesiftit, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Drei Augen (Fursecuri Sandwich Germane), Biscuiți Sandwich Cu Pâine Scurtă, și Biscuiți Sandwich Cu Înghețată De Ciocolată Germană.
Instrucțiuni
Aluat: într-un castron mediu, amestecați scurt făina, nucile măcinate și scorțișoara cu un tel de sârmă; pus deoparte. În vasul mare al unui mixer electric, cremați untul la viteză medie-mică până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Bateți zahărul la viteză medie până când este bine combinat și ușor pufos, răzuind părțile laterale ale bolului. Mixer inferior accelerat, se adaugă treptat ingredientele uscate, și se amestecă doar până când amestecul este bine combinat.
Împărțiți aluatul în treimi.
Rulați fiecare porție de aluat între 2 foi de hârtie cerată pentru a forma un cerc de 11 inci în diametru și 1/8 inch grosime. Lăsând cercurile de aluat între foile de hârtie cerată, stivuiți-le pe o foaie de copt și dați-le la frigider până când sunt ferme, timp de cel puțin 2 ore sau până la 3 zile; sau congelați, bine înfășurat, până la 1 lună.
Reglați raftul la treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați două foi mari de copt reci cu hârtie pergament.
Scoateți câte un pachet de aluat din frigider. Desprindeți foaia superioară de hârtie cerată, înlocuiți-o ușor deasupra și răsturnați întregul pachet. Îndepărtați și aruncați a doua foaie de hârtie cerată. Folosind un tăietor rotund de 1 1/2 inch, tăiați cercuri în aluat. Folosind capătul îngust al unui vârf simplu de patiserie de 3/8 inci (cum ar fi Ateco #
ca tăietor, tăiați trei găuri mici în fiecare cerc. Distanțați fursecurile la 1/2 inch pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 13 până la 15 minute sau până când fursecurile sunt aurii palide, nu mai apar crude sau strălucitoare și vă simțiți ușor fermi (atingeți ușor câteva).
Așezați foaia de copt pe grătar pentru a se răci 5 minute. Ridicați fursecurile din pergament cu o spatulă metalică pe un suport pentru a se răci.
Repetați cu celelalte două porții de aluat, tăind găuri în doar un sfert din aceste cercuri pentru a sandwich cookie-urile mai târziu. Rețineți că atunci când există un amestec de fursecuri cu și fără găuri, fursecurile cu găuri se coc mai repede.
Scoateți-le din cuptor cu o spatulă metalică pe o grătar. Întoarceți foaia de copt la cuptor până când cookie-urile rămase sunt terminate.
Decor: folosind o sită, pudrați zahărul pudră chiar peste vârfurile fursecurilor cu găuri.
Într-o cratiță mică, fierbeți jeleul de coacăze timp de 2 minute pentru a evapora o parte din lichidul său. Se răcește doar până se încălzește. Lingurați aproximativ 1/4 linguriță de jeleu pe fiecare cerc simplu, copt-partea de jos în sus. Centrați un cerc îndulcit deasupra unui fund jeleu și apăsați ușor, astfel încât jeleul să umple cele trei găuri. Repetați cu cookie-urile rămase.
Stivați cookie-urile nedecorate într-un metal etanș conținut și depozitați la temperatura camerei până la 10 zile. Păstrați fursecurile decorate într-un singur strat într-un recipient acoperit din carton căptușit cu folie, cum ar fi o cutie de tort, la temperatura camerei până la 3 zile.