Dream Bars II ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 15. 126 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, nucă de cocos, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Baruri De Vis, Baruri De Vis, și Baruri De Vis.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și 1/2 cană de zahăr brun până la neted. Se amestecă 1 1/2 căni de făină. Apăsați ferm amestecul în partea inferioară a unei tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți crusta timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit, până la auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un bol mediu, amestecați ouăle și 1 1/2 căni de zahăr brun. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați făina de 1/4 cană, cacao (dacă doriți), praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de ouă. Îndoiți nuca de cocos și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Nucă De Cocos
Nuci
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
6
Se toarnă în crusta pre-coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când este ferm. Se răcește și se taie în pătrate.