Dovlecel, măr și praz gratinat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii, mărul și gratinul de praz. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 142 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pâine, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Dovlecei De Mere, Praz Și Nucă, Gratin de dovlecei de mere, praz și nucă, și Dovlecei de nucă și Gratine de praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400
Squash cu aburi, acoperit, 9 minute sau până se înmoaie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prazul; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Combinați dovleceii, prazul, mărul, zahărul, sarea, nucșoara și piperul într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi. Puneți o lingură într-o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit și turnați cidru peste amestecul de dovlecei. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 20 de minute.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere pentru a măsura 1 cană.
Combinați pesmetul, nucile de pin și untul. Descoperiți caserola; se presară cu amestec de pesmet.
Coaceți, neacoperit, încă 15 minute sau până se rumenesc.