Dovlecel Murat Cu Curry
Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 256 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, sare de murat, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Ouă De Diavol Cu Curry Murat De Sfeclă, Dovlecel Murat, și Panglici De Dovlecei Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați dovleceii și apoi, folosind o mandolină, tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Într-o oală mare, combinați oțetul de mere, apa, zahărul, sarea, pudra de curry, semințele de muștar și turmericul și aduceți la fierbere.
Adăugați felii de dovlecei. Gatiti 5-6 minute, pana cand lichidul revine la fierbere si dovlecelul incepe sa devina galben.
Împachetați feliile de dovlecel în borcane de halbă pregătite și acoperiți cu lichid. Folosiți un bețișor pentru a vă asigura că nu există bule de aer prinse între feliile de dovlecel. Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați într-o cutie de baie cu apă clocotită timp de 10 minute. Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conservă și așezați-le pe un prosop de bucătărie pliat pentru a se răci.
Când borcanele au revenit la temperatura camerei, îndepărtați inelele și sigiliile de testare. Borcanele sigilate pot fi depozitate într-un loc răcoros și întunecat timp de până la un an. Dacă borcanele nu s-au sigilat, puneți-le în frigider și utilizați-le prompt.
Lăsați murăturile să rămână în borcane cel puțin 48 de ore înainte de deschidere.