Dovlecel cu carne
Dovlecel cu carne durează aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 282 de calorii , 21 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați porumb, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , ceea ce este bun. Încercați Chili con Carne care vă va face papilele gustative să devină prostii , Carne Asada Burritos și Arroz Con Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea de vită cu făină până se îmbracă. Într-un cuptor olandez la foc mediu, rumeniți carnea de vită în ulei.
Adăugați apă, usturoi, sare și piper; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se acopera si se fierbe 1 ora si 15 minute sau pana cand carnea este frageda.
Adăugați dovlecel, porumb, ceapă și ardei iute; aduce la fierbere.
Reduceți căldura; se acopera si se fierbe 20-30 de minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Stropiți cu brânză și serviți cu tortilla dacă doriți.