Dovlecei și pere prăjite

Dovlecei și pere prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii și perele prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, dovlecei de nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pudră de dovleac cu pere și ghimbir, Umplutură de orez sălbatic cu dovlecei, pere și nuci pecan, și Dovleac de nucă condimentat cu căldură și Chili de legume rădăcinoase cu pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 475 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți o foaie de copt în cuptor pe măsură ce se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se amestecă sarea, rozmarinul și piperul într-un castron mic; pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
5
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Tăiați dovlecelul în cuburi de 3/4 inch și puneți-l într-un castron mare.Topiți 1 lingură de unt și adăugați-l în dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați jumătate din amestecul de sare rezervat și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Scoateți foaia de copt fierbinte din cuptor și întindeți dovleceii într-un strat uniform pe ea. Prăjiți până când dovleceii se rumenesc pe fund, aproximativ 25 de minute. Folosind o spatulă plată, amestecați și continuați prăjirea până când cuțitul este fraged, cu aproximativ 10 minute mai mult. Între timp, pregătiți ceapa și perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Tăiați ceapa în zaruri medii; pune deoparte. Curățați, miez și tăiați perele în zaruri mari; pus deoparte. Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
11
Adăugați perele și jumătatea rămasă din amestecul de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când perele sunt fragede cu cuțitul, cu aproximativ 5 până la 6 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Scoateți tigaia de pe foc.Când dovlecelul este gata, adăugați-l în tigaie cu ceapa și perele, aruncați pentru a combina și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista