Dovlecei și Ciuperci sotate cu roșii uscate la soare

Dovlecei și Ciuperci sotate cu roșii uscate la soare
Dovleceii și ciupercile sotate cu roșii uscate la soare sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Dovlecei / Dovlecei Sotati Cu Rosii Uscate La Soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Fasole verde sotată cu măsline și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista