Dovlecei și Ciuperci sotate cu roșii uscate la soare
Dovleceii și ciupercile sotate cu roșii uscate la soare sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Dovlecei / Dovlecei Sotati Cu Rosii Uscate La Soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Fasole verde sotată cu măsline și roșii uscate la soare pentru rețete similare.