Dovlecei umpluți cu cârnați de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii umpluți cu cârnați de pui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de busuioc, cârnați de pui, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Dovlecei Umpluți Cu Cârnați, Dovlecei Umpluți Cu Cârnați, și Dovlecei Umpluți Cu Cârnați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați o felie lungă de 3/4 inch din fiecare dovlecel. Cu o lingură, scoateți carnea, lăsând o coajă intactă în jurul dovlecelului. Aruncați sau păstrați carnea pentru o altă utilizare. Tăiați feliile lungi de dovlecei.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți cârnații de pui, rupând carnea în timp ce gătește, până când cârnații au început să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Se presară fulgii de ardei roșu zdrobiți și se condimentează cu sare și piper negru. Se amestecă dovlecelul tocat, ceapa și usturoiul și se gătește până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Răsturnați amestecul de cârnați într-un castron și amestecați roșiile, pesmetul, parmezanul și busuiocul până când umplutura este bine combinată.
Umpleți ușor bărcile de dovlecei cu umplutura, așezați dovleceii într-un vas de copt și coaceți până când se încălzește bine și începe să se rumenească deasupra, aproximativ 30 de minute.