Dovlecei Umpluți Cu Carne De Vită
Carne de vită umplute dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 671 calorii, 42G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați supa de roșii condensată, condimente, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Dovlecei Umpluți Cu Carne De Vită, Dovlecei Umpluți Cu Salvie Și Carne De Vită, și Barci De Dovlecei Umplute Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Scoateți semințele și carnea din jumătățile de dovlecel cu lingura, lăsând cochilii scobite. Aruncați aproximativ jumătate din carne. Puneți carnea rămasă într-un castron mare.
Amestecați carnea de vită măcinată, supa de roșii, apa, ardeiul gras, firimiturile de pâine, oul, condimentul Italian și praful de usturoi cu carnea de dovlecel; lingură în cojile de dovlecel. Aranjați dovleceii umpluți pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Presărați amestecul de brânză italiană peste dovlecei și continuați să coaceți până când brânza este topită și bulbucată, încă aproximativ 10 minute.