Dovlecei prăjiți și ardei
Suc de fructe prăjită și ardei este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, dovlecei, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Ardei Poblano Prăjiți Umpluți Cu Dovlecei, Poșete Phyllo cu dovlecei prăjiți, ardei și anghinare, și Suc de ghindă prăjită cu ciuperci, ardei și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Tăiați dovleceii și dovleceii în jumătate transversal.
Tăiați jumătățile pe lungime în pene groase de 1/2 inci.
Tăiați ardeii grași în fâșii lungi de 2 inci. Puneți benzi de piper deoparte.
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Așezați dovleceii și dovleceii într-un singur strat pe foaia de copt; înveliți legumele cu spray de gătit.
Se presară oregano, sare și piper.
Coaceți la 500 timp de 5 minute. Întoarceți ușor dovleceii și dovleceii; adăugați fâșii de piper.
Coaceți încă 8 minute sau la gradul dorit de coacere.
Transferați legumele într-un bol de servire.
Adăugați oțet în legume și aruncați ușor.