Dovlecei prăjiți cu sos Balsamic și mere
Dovleceii prăjiți cu sos Balsamic și mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 178 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, zahăr brun, mere delicioase aurii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Încercați Dovlecei Prăjiți Cu Sos Balsamic Și Mere, Dovlecei prăjiți și sos Balsamic pentru paste (și multe altele), și Dovlecei prăjiți și castane cu semințe de rodie și sos balsamic de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți F. feliați o bucată mică de pe partea de piele a fiecărei jumătăți de dovleac, așa căjumătate stau plat. Cuptorul cu microunde este ridicat într-un vas acoperit până când carnea începe să se înmoaie,2 minute. Fierbeți ușor ghimbirul, oțetulși zahărul într-o cratiță mică la foc mediu-mic până când lichidul scadecu 1/3, 8 până la 10 minute.
Scoateți din căldurăși lăsați deoparte. Linia 2 foi mari de coptcu folie și strat cu spray de gătit.
Placesquash înjumătățește pielea cu fața în jos pe foi de copt. Aranjați felii de mere în cavitatea defiecare jumătate.
Coaceți până când merele se înmoaie, 25minute.
Scoateți dovleceii din cuptor,stropiți cu sos balsamic, reveniți lacuptor și coaceți până când merele se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Tăiați fiecare jumătate de dovleac în sferturi și transferați într-un platou de servire cu orice suc suplimentar.
Presărați cireșeși serviți imediat.