Dovlecei prăjiți cu castane și rodie

Dovlecei prăjiți cu castane și rodie
Dovleceii prăjiți cu castane și rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 211 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, crenguțe de cimbru, semințe din 1 rodie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Dovlecei prăjiți și castane cu semințe de rodie și sos balsamic de arțar, Salată prăjită de dovlecei și rodie, și Dovlecei prăjiți cu Rodie și Tahini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți dovleceii pe o foaie mare de copt cu margini, tăiați părțile în sus și periați cu cele 3 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Presărați zahărul în cavități și condimentați dovleceii cu sare și piper. Întoarceți dovleceii pe foaia de copt și prăjiți timp de aproximativ 1 oră, sau până se înmoaie și se rumenesc la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați castanele și crenguțele de cimbru și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când castanele se rumenesc ușor și se glazurează cu untul, 8 până la 10 minute. Aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
CastaneCastane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Tăiați fiecare jumătate de dovleac în 4 pene și aranjați pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
7
Se presară cu castanele glazurate și coacăzele roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze RoșiiCoacăze Roșii
CastaneCastane
8
Stropiți dovleceii cu melasa de rodie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista