Dovlecei La Grătar Și Dovlecei De Vară Cu Pecorino Romano Ras

Dovlecei La Grătar Și Dovlecei De Vară Cu Pecorino Romano Ras
Dovlecelul la grătar și dovlecelul de vară cu Pecorino Romano ras este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 389 calorii, 13g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de arpagic, suc de lămâie, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de dovlecei la grătar cu vinaigretă cu lămâie și Romano ras și nuci de pin prăjite, Paillard de pui la grătar cu rucola și Pecorino ras, și Dovlecei la grătar / dovlecei de vară pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista