Dovlecei Italieni

Dovlecelul Italian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați unt, condimente, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Dovlecei Italieni, Bărci Italiene De Dovlecei, și Dovlecei Umpluți Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un Uns 2-1 / 2-qt. caserola, strat pe-treime din dovlecei, ceapă și roșii. Strângeți un sfert de lămâie peste tot.
Se presară cu 1/2 linguriță de condimente italiene și 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu. Repetați straturile. Punct cu unt. Strângeți lămâia rămasă peste toate. Se acoperă și se coace la 350 la 1 oră sau până când legumele sunt fragede.