Dovlecei De Vară Prăjiți Cu Usturoi

Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Dovleceii de vară prăjiți cu usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 139 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 150 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei de măsline, piper măcinat, herbes de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Suc De Vară Prăjit Cu Busuioc De Lămâie Cu Usturoi Crocant, Pizza de Squash de vară cu usturoi prăjit și CR Aproxme fra aprox. che, și Dovlecei și dovlecei de vară cu ghimbir și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Tăiați capetele din dovlecei și tăiați fiecare dovleac pe jumătate pe lungime.
Tăiați jumătățile în jumătate din nou transversal, pentru a face 4 bucăți; tăiați acele bucăți în jumătate de două ori mai mult pe drum lung, pentru a face 16 sulițe scurte din fiecare dovleac. Aruncați dovleceii cu ulei de măsline și usturoi într-un castron; așezați într-un vas de copt puțin adânc.
Se presară sare și piper negru.
Prăjiți dovleceii până când sulițele și usturoiul încep să se rumenească, 5 până la 10 minute. Verificați dovleacul după 5 minute și adăugați timp la intervale de 2 până la 3 minute pentru a evita arderea.