Dovlecelul cu mentă (Curcurica kin Menta) este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 84 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare de mare, ulei de măsline, frunze de mentă rupte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Stelline in Zuppa Di Asparagi e Menta, Fasole Fava cu ceapă roșie și mentă (Fave con Cipolla Rossan e Menta ), și Plăcintă Cu Mentă Făcută Cu Chiftele De Mentă Fără Zahăr York sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa în tigaie; saut 1 minut, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați dovleceii, pătrunjelul și sarea. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pătrunjel
Sare
4
Adăugați menta ruptă; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
5
Se presară cu brânză; se servește peste pane carasau.