Dovleacul umplut cu tocană de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 497 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de seitan, ulei de măsline, ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Legume Cu Dovleac, Tocană De Șuncă Și Legume, și Tocană De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc. Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 1 lingură și rezervați, apoi aruncați tulpinile și frunzele rămase. Înjumătățiți becul pe lungime, apoi miez și tăiați pe lungime în pene de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați pene de fenicul, păstârnac, rădăcină de țelină, morcovi și șalotă întreagă cu 2 linguri de ulei, linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într - o tigaie de copt superficială de 17 x 12 inci până când este acoperită, apoi prăjiți, amestecând ocazional, până când se rumenesc ușor și aproape fraged, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Păstârnac
Ceapă Eșalotă
Morcov
Fenicul
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Scoateți legumele din cuptor. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Prăjiți ardeii pe rafturile arzătoarelor cu gaz la foc mare, întorcându-se cu clești, până când pielea este veziculată, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
2
Transferați ardeii într-un castron și lăsați să stea, acoperiți, până când se răcește suficient pentru a se descurca. Curățați ardeii și aruncați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați ardeii pe lungime în fâșii de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
4
Îndepărtați partea superioară a dovleacului tăind un cerc (6 inci în diametru) în jurul tulpinii cu un cuțit mic ascuțit. Răzuiți și aruncați semințele și orice fibre libere din interiorul dovleacului cu o lingură (inclusiv partea superioară a dovleacului; nu aruncați partea superioară), apoi presărați carnea cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Puneți dovleacul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Piper
Semințe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuțit
1
Se toarnă 1 1/2 cană sos în dovleac și se acoperă cu blat, apoi se unge peste tot cu uleiul de lingură rămas. Prăjiți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Sos
Ulei De Gătit
2
În timp ce dovleacul se prăjește, încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi sotati șalotele tocate până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Dovleac
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adauga ciupercile si saut-ul pana se rumenesc si incep sa degajeze lichid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
4
Adăugați gluten de grâu și 1/2 linguriță de cimbru, apoi amestecați încă 1 1/2 căni de sos și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seitan
Sos
Cimbru
5
Se ia de pe foc și se pliază în legume rădăcinoase prăjite și ardei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De Legume
Ardei
Piper
Sare
6
După dovleac a prăjit 1 oră, lingura de umplere de legume în ea, apoi se acoperă cu partea de sus. Prăjiți până când dovleacul este fraged când este străpuns cu o furculiță, legumele sunt fragede, iar umplutura este fierbinte, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Dovleac
7
Transferați dovleacul într-un platou folosind 2 spatule metalice rezistente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Amestecați frunzele de fenicul, pătrunjelul, coaja și restul de 1/2 linguriță de cimbru și presărați jumătate din el peste umplutură. Se amestecă restul în sosul rămas și se servește sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Fenicul
Sos
Cimbru
9
Notele bucătarilor
10
* Ardeiul gras poate fi fript pe raftul unei tigaie broiler la aproximativ 2 inci de la căldură, întorcându-se ocazional, 6 până la 8 minute. * Ardeii pot fi prăjiți și curățați cu până la 2 zile înainte și răciți, acoperiți.* Legumele rădăcinoase pot fi prăjite cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Dovleacul poate fi tăiat, răzuit și condimentat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De Legume
Ardei Gras
Ardei
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
11
Se toarnă orice lichid acumulat și se aduce dovleacul la temperatura camerei înainte de a continua rețeta.