Dovleac umplut cu tocană de legume

Dovleac umplut cu tocană de legume
Dovleacul umplut cu tocană de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 497 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de seitan, ulei de măsline, ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Legume Cu Dovleac, Tocană De Șuncă Și Legume, și Tocană De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc. Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 1 lingură și rezervați, apoi aruncați tulpinile și frunzele rămase. Înjumătățiți becul pe lungime, apoi miez și tăiați pe lungime în pene de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați pene de fenicul, păstârnac, rădăcină de țelină, morcovi și șalotă întreagă cu 2 linguri de ulei, linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într - o tigaie de copt superficială de 17 x 12 inci până când este acoperită, apoi prăjiți, amestecând ocazional, până când se rumenesc ușor și aproape fraged, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
PăstârnacPăstârnac
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
FeniculFenicul
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Scoateți legumele din cuptor. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Prăjiți ardeii pe rafturile arzătoarelor cu gaz la foc mare, întorcându-se cu clești, până când pielea este veziculată, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
2
Transferați ardeii într-un castron și lăsați să stea, acoperiți, până când se răcește suficient pentru a se descurca. Curățați ardeii și aruncați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați ardeii pe lungime în fâșii de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
4
Îndepărtați partea superioară a dovleacului tăind un cerc (6 inci în diametru) în jurul tulpinii cu un cuțit mic ascuțit. Răzuiți și aruncați semințele și orice fibre libere din interiorul dovleacului cu o lingură (inclusiv partea superioară a dovleacului; nu aruncați partea superioară), apoi presărați carnea cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Puneți dovleacul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
PiperPiper
SemințeSemințe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuțitCuțit
1
Se toarnă 1 1/2 cană sos în dovleac și se acoperă cu blat, apoi se unge peste tot cu uleiul de lingură rămas. Prăjiți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
În timp ce dovleacul se prăjește, încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi sotati șalotele tocate până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
DovleacDovleac
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adauga ciupercile si saut-ul pana se rumenesc si incep sa degajeze lichid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Adăugați gluten de grâu și 1/2 linguriță de cimbru, apoi amestecați încă 1 1/2 căni de sos și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeitanSeitan
SosSos
CimbruCimbru
5
Se ia de pe foc și se pliază în legume rădăcinoase prăjite și ardei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
ArdeiArdei
PiperPiper
SareSare
6
După dovleac a prăjit 1 oră, lingura de umplere de legume în ea, apoi se acoperă cu partea de sus. Prăjiți până când dovleacul este fraged când este străpuns cu o furculiță, legumele sunt fragede, iar umplutura este fierbinte, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DovleacDovleac
7
Transferați dovleacul într-un platou folosind 2 spatule metalice rezistente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Amestecați frunzele de fenicul, pătrunjelul, coaja și restul de 1/2 linguriță de cimbru și presărați jumătate din el peste umplutură. Se amestecă restul în sosul rămas și se servește sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
SosSos
CimbruCimbru
9
Notele bucătarilor
10
* Ardeiul gras poate fi fript pe raftul unei tigaie broiler la aproximativ 2 inci de la căldură, întorcându-se ocazional, 6 până la 8 minute. * Ardeii pot fi prăjiți și curățați cu până la 2 zile înainte și răciți, acoperiți.* Legumele rădăcinoase pot fi prăjite cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Dovleacul poate fi tăiat, răzuit și condimentat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
11
Se toarnă orice lichid acumulat și se aduce dovleacul la temperatura camerei înainte de a continua rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate36
Revista