Dovleac prăjit cu arțar cu nuci pecan
Dovleceii prăjiți cu arțar cu nuci pecan necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 182 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Un amestec de pecan prăjit, ulei de floarea soarelui, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Dovleac de nucă prăjită cu arțar cu nuci pecan, Nuci Pecan De Arțar Prăjite, și Recoltați salată cu dovlecei de nucă, nuci pecan de arțar și vinaigretă de smochine Curry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tăiați mărunt frunzele din 2 crenguțe de rozmarin și amestecați cu uleiul, siropul de arțar și o mulțime de condimente. Aruncați cu dovlecelul pe o tavă mare de copt și prăjiți timp de 20 de minute.
Tăiați grosolan nucile pecan, astfel încât să rămână destul de groase. Rupeți crenguța de rozmarin rămasă în crenguțe mai scurte, apoi împrăștiați cu nucile pecan peste dovlecei și aruncați împreună, întorcând pene de dovlecei. Reveniți la cuptor pentru încă 20 de minute până când dovlecelul este fraged și caramelizat la margini.
Serviți imediat sau la temperatura camerei.