Dovleac Latte Orez Crocant Tratează

Dovleac Latte Orez Crocant Tratează
O porție conține 234 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați unt, bomboane de ciocolată, cereale de orez și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Orez De Dovleac Tratează Crocante, Smores Rice Crispy Treats, și Trashy Orez Crocante Tratează pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
OVERA mediu foc mic se topesc untul și bezele tocate, amestecand constant. Odată ce marshmallows începe să se topească, adăugați MAXWELL HOUSE nternational CAF XV Dovleac Spice Latte. Continuați să amestecați până când s-a topit complet, apoi scoateți din aragaz. Se amestecă cerealele de orez până se acoperă complet. Mutați într-un castron și dați-l la frigider timp de 15 minute. O DATĂELE sunt ușor răcite într-o minge strânsă.Adăugațibomboane de ciocolată deasupra pentru tulpină și glazură verde pentru frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LatteLatte
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
(aroma Originala)(aroma Originala)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista