Dovleac Dulce Conservat
Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap și condiment vegan? Dovleacul conservat dulce ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 573 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de fructe de pădure, dovleac, canela și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Dovleac Dulce Conservat, Supă De Dovleac Cu Pimenton Și Lămâie Conservată, și Fritters de năut și dovleac cu Aioli de lămâie conservați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleacul în 6 pene egale.
Scoateți și aruncați semințele și pulpa stringentă, apoi tăiați fiecare pană în jumătate transversal. Înțepați coaja peste tot cu dinții unei furculițe pentru a ajuta soluția de var stins și zahărul să pătrundă.
Se toarnă 5 litri de apă rece într-o găleată din oțel inoxidabil sau din plastic rezistent.
Adăugați 1/2 cană de var stins și amestecați cu o lingură de lemn pentru a se dizolva bine. Gustați soluția; ar trebui să aibă o "mușcătură" vizibil astringentă."Dacă nu, amestecați mai mult var câte o lingură.
Adăugați pene de dovleac și acoperiți ușor găleata.
Lăsați să stea peste noapte (aproximativ 10 ore) într-un loc răcoros și întunecat.
A doua zi, scoateți dovleacul și clătiți bine sub apă curentă rece. Textura ar trebui să fie acum fermă.
Pregătiți un vas mare de faianță rezistent la căldură sau un vas de stocare nereactiv. Trebuie să faci un fel de recuzită în centru pentru a sprijini bucățile de dovleac. Pentru aromă, precum și pentru suport, utilizați bucățile opționale de trestie de zahăr așezate împreună într-o grămadă. Sau pur și simplu așezați una dintre bucățile curbate de dovleac în centru. În ambele cazuri, așezați pene de dovleac, cu pielea în afară, pe "platforma" de susținere, aranjându-le ca niște petale care ies din centru.
Folosind un ciocan, rupeți zahărul de pâine în bucăți mici (nu mai mari de 1/2 inch) și împrăștiați peste dovleac.
Adăugați ienibaharul și canela.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi dovleacul cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperiți vasul ușor și fierbeți la foc foarte mic timp de 5 ore.
Se ia de pe foc și se lasă să stea peste noapte, neacoperit sau doar acoperit slab.
A doua zi, readuceți dovleacul la foc mic la foc mic și gătiți timp de 5 ore.
Lăsați să stea din nou peste noapte. În a treia zi, reveniți la foc mic; de data aceasta orice sirop rămas trebuie absorbit după 2 până la 3 ore. Urmăriți foarte atent cum dispare siropul, deoarece vasul tinde să se ardă ușor în acest moment.
Lăsați să se răcească complet înainte de servire; se va păstra la frigider, bine acoperit, până la 1 săptămână.
Cal este vândut ca "var stins" la farmacii și magazine de materiale de construcții din SUA o uncie este egală cu aproximativ 1/4 cup.At magazine de ierburi și condimente, cereți "scorțișoară moale" sau "scorțișoară Ceylon."Aceasta este canela noastră.
Retipărit cu permisiunea din mâncarea și viața din Oaxaca: rețete tradiționale din inima Mexicului de Zarela Martinez. 1997 Wiley