Dovleceii de vară aromați ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo-vegetariană și primară pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 80 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 86 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură ieftină pentru The Fourth Of July . Dacă aveți ulei de măsline, fulgi de pătrunjel, dovlecel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este solid. Dovleceii de vară aromați , Idei de cină de vară aromate și ușoare și Mestecarea face vara mai aromată și distractivă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderență, căliți dovleceii galbeni, dovleceii, ceapa și usturoiul în ulei până devin crocante, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Ulei De Canola Pentru Prăjire
1-1/2 Cani De Mustar Preparat
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
2
Se amestecă pătrunjelul, busuiocul, oregano, cimbru și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce Feliat
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi
3 Cepe Mari, Ras
3
Se ia de pe foc.
4
Se presară cu brânză; se acopera si se lasa sa stea pana se topeste branza.