Dovleac De Iarnă Glazurat Cu Arțar
Dovleceii de iarnă glazurați cu arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 234 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,25 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, dovleac, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este super. Încercați Dovlecei de iarnă prăjiți cu alune de arțar-piper, Cotlet de porc arțar-muștar cu piure de dovleac de iarnă, și Dovlecei De Iarnă Prăjiți Și Păstârnac Cu Glazură De Sirop De Arțar Și M pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați dovleceii la 1 inch deasupra becului; salvați secțiunea tulpinii pentru o altă utilizare.
Tăiați becul în jumătate pe lungime.
Îndepărtați și aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în sus, pe o tigaie pentru pui; așezați 2 lingurițe de sirop de arțar și 1/2 linguriță de unt în fiecare jumătate de dovleac.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când dovlecelul este fraged, perindând părțile tăiate cu amestec de sirop la fiecare 20 de minute.