Dovleac De Ghindă La Cuptor De Toamnă

Dovleac De Ghindă La Cuptor De Toamnă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Dovleacul de ghindă copt de toamnă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 190 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de mere, mere, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Dovleac De Ghindă De Toamnă, Dovleac de ghindă umplut cu compot de fructe de toamnă, și Dovleac De Ghindă Copt De Două Ori pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista