Dovleac caramelizat și Crumble de pere
Caramelizat dovleac și pere Crumble este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 466 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sirop de arțar, bucăți de nucă, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta caramelizată cu pere și alune, Crumble de mere caramelizat fără coacere cu înghețată de plăcintă cu dovleac / / Vegan & GF, și Pear Crumble Pie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă la foc mediu, combinați pere, 4 linguri de unt, sirop de arțar, vanilie și condimente și gătiți până când perele sunt fragede, 9 până la 10 minute.
Adăugați dovleacul și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Așezați făina, zahărul brun și untul rămas într-un castron. Cu degetele, introduceți untul în ingredientele uscate până se formează firimituri mari.
Adăugați nucile și combinați bine.
Se încălzește cuptorul la 37
Într-un vas de copt de 9 x 13 inci, întindeți amestecul de dovleac-pere uniform pe fund.
Presărați toppingul peste el și coaceți până se rumenesc și clocotesc, aproximativ 40 până la 50 de minute.