Dovada Zero: Papaya Lassi
Rețeta zero dovada: Papaya Lassi ar putea satisface pofta ta indiană în jurul valorii de 5 minute. Pentru $1.54 pe portie, veți obține o băutură care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 147 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare, papaya și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Papaya Lassi - cum sa faci Papaya Lassi - Indian Lassi s, papaya lassi , cum se face Lassi de papaya vegană, și Kesar Lassi ~ Saffron dulce Lassi ~ Punjabi Lassi s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă papaya, iaurtul, sucul de lămâie, sucul de portocale, mierea și sarea în blender până se omogenizează.
Adăugați gheață în blender și amestecați până se omogenizează. Lassi ar trebui să fie gros.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.