Două câte patru tocană

Două câte patru tocană
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Două câte patru tocană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 501 calorii, 28G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de supă de minestrone, roșii, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, Tocană de vară indiană: dovlecei de Butternut, nucă de cocos și tocană de linte, și Tocană De Kafta (Tocană De Chiftele Din Orientul Mijlociu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional pana se rumeneste uniform si se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți excesul de grăsime. Reduceți căldura la mediu și amestecați roșiile tăiate cubulețe, fasolea în stil ranch și supa de minestrone. Se amestecă ocazional până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MinestronăMinestronă
TomateTomate
FasoleFasole
Ranch DressingRanch Dressing

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista