Doodle Cakes

Doodle Cakes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Doodle. Această rețetă face 4 porții cu 1358 calorii, 19g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, glazură de vanilie bătută, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cookie-Uri Citrus Doodle, Bunny Doodle Cookie-Uri, și Sandvișuri Eggy Doodle.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul conform instrucțiunilor de pe cutie. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și albușuri de ou. Umpleți 4 mini (4 inch) tigăi cu formă de arc pe jumătate pline cu aluat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigăi pe raftul de răcire, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți prăjiturile răcite din tigăi; așezați fiecare pe placa de tort.
4
Așezați benzi de hârtie pergament de gătit sub marginile prăjiturilor. Cu spatula de glazură, întindeți glazura peste prăjituri, făcându-l cât mai neted posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Spatula OffsetSpatula Offset
5
Așezați prăjiturile în congelator pentru a seta.
6
Între timp, așezați fondantul pe o suprafață de lucru curată. Folosiți zahăr pudră dacă fondantul începe să se lipească de suprafață. Cu sucitor, rola fondant la aproximativ 1/4-inch grosime. Nu rulați fondantul prea subțire sau se va sparge atunci când prăjiturile sunt asamblate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Inversați tigaia de tort peste fondantul rulat pentru a verifica dimensionarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
8
Tăiați fondantul cu 1 inch mai mare decât diametrul tortului pentru a vă asigura că se drapează corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Tăiați 4 runde.
10
Scoateți prăjiturile din congelator. Trageți cu grijă 1 rundă de fondant peste fiecare tort, netezindu-l cu mâinile și modelându-l în tort. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați excesul de fondant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Scoateți și aruncați hârtia pergament de sub fiecare tort. Întoarceți prăjiturile la congelator pentru a le seta.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
12
Folosind markere comestibile, trageți pe prăjituri după cum doriți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista