Doodle Cakes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Doodle. Această rețetă face 4 porții cu 1358 calorii, 19g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, glazură de vanilie bătută, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cookie-Uri Citrus Doodle, Bunny Doodle Cookie-Uri, și Sandvișuri Eggy Doodle.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul conform instrucțiunilor de pe cutie. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și albușuri de ou. Umpleți 4 mini (4 inch) tigăi cu formă de arc pe jumătate pline cu aluat de tort.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigăi pe raftul de răcire, aproximativ 45 de minute.
Scoateți prăjiturile răcite din tigăi; așezați fiecare pe placa de tort.
Așezați benzi de hârtie pergament de gătit sub marginile prăjiturilor. Cu spatula de glazură, întindeți glazura peste prăjituri, făcându-l cât mai neted posibil.
Așezați prăjiturile în congelator pentru a seta.
Între timp, așezați fondantul pe o suprafață de lucru curată. Folosiți zahăr pudră dacă fondantul începe să se lipească de suprafață. Cu sucitor, rola fondant la aproximativ 1/4-inch grosime. Nu rulați fondantul prea subțire sau se va sparge atunci când prăjiturile sunt asamblate.
Inversați tigaia de tort peste fondantul rulat pentru a verifica dimensionarea.
Tăiați fondantul cu 1 inch mai mare decât diametrul tortului pentru a vă asigura că se drapează corect.
Scoateți prăjiturile din congelator. Trageți cu grijă 1 rundă de fondant peste fiecare tort, netezindu-l cu mâinile și modelându-l în tort. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați excesul de fondant.
Scoateți și aruncați hârtia pergament de sub fiecare tort. Întoarceți prăjiturile la congelator pentru a le seta.
Folosind markere comestibile, trageți pe prăjituri după cum doriți.