Donauwellen
Donauwellen ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 20 de porții cu 317 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt cu margini de 12x18 inch sau o tigaie cu role de jeleu sau o linie cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și 1 cană de zahăr folosind un mixer electric.
Se amestecă ouăle pe rând, apoi se amestecă vanilia.
Combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu; pliați rapid în amestecul de ouă.
Întindeți 2/3 din aluat în fundul foii de copt pregătite. Se amestecă pudra de cacao și 1 lingură de lapte în aluatul rămas doar până se amestecă.
Răspândiți uniform peste stratul de vanilie. Se usucă cireșele cu prosoape de hârtie și se presară uniform peste vârful aluatului de tort.
Coaceți tortul în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 până la 50 de minute.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 1/2 cană de zahăr.
Încălziți laptele într-o cratiță mică doar până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Bateți amestecul de amidon de porumb și aduceți amestecul la fierbere. Se fierbe, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Întindeți crema îngroșată pe suprafața tortului și refrigerați peste noapte.
Pentru toppingul de ciocolată, așezați chipsurile de ciocolată într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde.
Se încălzește la intervale de 30 de secunde, amestecând de fiecare dată, până se topește și se netezește. Se amestecă uleiul. Lucrând rapid, întindeți ciocolata peste stratul de cremă răcit. Dacă doriți, puteți folosi dinții unei furculițe sau a unui pieptene de tort pentru a face "valuri."Când ciocolata este setată, tăiați Donauwellen în aproximativ 20 de pătrate pentru a servi.