Dobos Torte

Dobos Torte
Dobos Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 272 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, sare, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Dobos Torte, Dobos Torte, și Dobos Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Pregătiți două cercuri de carton de 10 inci. Ungeți cu generozitate o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt moale și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Bateți albușurile până se spumează și adăugați treptat 1 cană de zahăr. Bate doar la vârfuri moi. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile cu laptele, coaja de lămâie, vanilia și sarea. Îndoiți acest lucru în albușurile de ou. Cernem făina peste amestecul de ouă și împăturim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți 1 1/3 căni de aluat în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți timp de aproximativ 5 până la 9 minute sau până când pe tort încep să apară pete mici, maronii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți tortul din cuptor și scoateți stratul din tigaie cu o spatulă. Se pudrează ușor tortul cu făină și se pune pe un suport pentru a se răci. Ungeți din nou tigaia și repetați acest proces până când se folosește tot aluatul, de aproximativ 6 ori mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Așezați straturile între hârtie de ceară și acoperiți cu un prosop. Răciți straturile timp de câteva ore. Faceți crema de unt de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
7
Puneți straturile răcite pe una dintre rundele de carton cu cremă de unt. Începeți cu un strat; acoperiți cu crema de unt, apoi apăsați în jos cu un alt strat pentru a face o etanșare bună. Repetați acest lucru cu straturile rămase, dar rezervați un strat. Înfășurați tortul în plastic și răciți cel puțin 6 ore împreună cu crema de unt rămasă. Ungeți cealaltă rundă de carton cu scurtarea și așezați ultimul strat pe ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
FolieFolie
8
Puneți 1 cană de zahăr într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Lăsați zahărul să gătească până când marginile par topite și rumenite. Începeți să amestecați cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand zaharul devine o culoare chihlimbara si este neted. Se toarnă cu grijă caramelul peste partea superioară a ultimului strat și se întinde pe margini cu un cuțit cu ulei. Rapid, folosind un cuțit cu ulei, Indentați partea superioară a caramelului în 16 pene. Lăsați să se răcească ușor, apoi retușați din nou liniuțele cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
CuțitCuțit
9
Așezați stratul pe un blat praf cu zahăr și lăsați caramelul să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
10
Puneți mai multă cremă de unt deasupra tortei răcite și acoperiți cu caramelul rotund. Înghețați părțile laterale cu crema de unt rămasă. Răciți torte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista