Doamna Ralph Izard ' s Awendaw

Awendaw doamnei Ralph Izard cere despre 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Un amestec de unt, ouă, sare de masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supa de roșii și mere a lui Stephanie Izard, Stephanie Izard Manila scoică și cârnați Linguine, și Cartofii coapte de două ori ai lui Ralph & Kakoo – le puteți face din timp și le puteți servi mai târziu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aduceți 1 linguriță. sare și 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Treceți treptat în grâu și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecând des, 15 minute sau până se îngroașă.
Îndepărtați grăsimile de pe foc și bateți în unt.
Bateti aproximativ un sfert din amestec de crupe fierbinte în ouă; amestecati amestec de ou în restul de crupe fierbinte amestec. Treceți treptat în lapte.
Bateți făina de porumb și restul de 1/2 linguriță. sare.
Se toarnă amestecul de crupe într-un ușor unsă 2 1/2-qt. vas de copt.
Coaceți la 375 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până se rumenesc și se fixează.
Brânză Awendaw: pregătiți rețeta conform indicațiilor, amestecând în 2 căni (8 oz.) brânză gouda afumată mărunțită și 1/2 linguriță. ardei roșu măcinat după făină de porumb.
Usturoi și ierburi Awendaw: pregătiți rețeta conform indicațiilor, amestecând în 1 cană parmezan proaspăt ras; 1/4 cană fiecare pătrunjel proaspăt tocat, busuioc și arpagic; 2 linguri. tarhon proaspăt tocat; 3 căței de usturoi, presați; și 1 linguriță. piper negru proaspăt măcinat după făină de porumb.
Tăiați miezurile din urechi proaspete de porumb la egal cu 2 căni și puneți-le într-un castron. Folosind partea plictisitoare a unei lame de cuțit, răzuiți laptele și pulpa rămasă din știuleți în castron. Pregătiți rețeta conform indicațiilor, crescând sarea la 1 linguriță. la Pasul 2 și amestecând în sâmburi de porumb după făină de porumb.